suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Diakon

DiakonTerveys Toimintaterapia

  • Palvelu
  • 16 kuntaa
  • Yksityinen palvelu

DiakonTerveys tarjoaa monipuolisia toimintaterapiapalveluita lapsille ja nuorille, työikäisille ja ikääntyneille. Toimintaterapeuttimme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita kuntoutuksen ammattilaisia.

Toimintaterapia on tarkoitettu henkilöille, joilla on sairaudesta, vammautumisesta tai elämäntilanteesta johtuvia vaikeuksia selviytyä arkielämän haasteista. Tavoitteena on omatoiminen ja tasapainoinen elämä.

Terapiassa voidaan harjoitella keskittymiseen, rauhoittumiseen tai hahmottamiseen tarvittavia taitoja tai esimerkiksi erilaisia arjentaitoja, kuten pukeutumista, ruoanlaittoa, apuvälineiden käyttöä. Tavoitteena on, että toimiminen kotona, koulussa tai päiväkodissa on helpompaa. Läheisille on saatavilla asiantuntijatukea. Toimintaterapian keinoilla voidaan auttaa muistisairaan arjessa selviytymistä.

Toimintaterapiaa toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan DiakonTerveyden toimitiloissa Metsämiehenkadulla tai asiakkaan arkiympäristössä, esimerkiksi kotona. Tarvittaessa toimintaterapiaa ja ohjausta voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

Toimintaterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

DiakonTerveyden fysio- ja toimintaterapia verkkosivu näyttää toimintaterapeuttien erityisosaamisen, palvelut ja ajanvarauksen tiedot sekä hinnaston.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaDiakon Palvelut Oy
Palvelusta vastaaDiakon Palvelut Oy
Alue Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Säkylä, Siikainen, Ulvila
Palvelun kieletruotsi, englanti, suomi
Tekstistä vastaa: Diakon
Päivitetty: 24.3.2021