suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Celia

Celian äänikirjojen CD-kerhopalvelu

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Celian CD-muotoiset äänikirjat on tarkoitettu lukemisesteisille henkilöille, joilla ei ole verkkoyhteyttä tai joille verkkopalvelujen käyttö on muuten mahdotonta. Celian CD-kirjoja saa maksuttomien kirjakerhojen kautta. Asiakas tai hänen yhteyshenkilönsä valitsee Celian kirjakerhojen valikoimasta enintään viisi kerhoa, ja jokaisesta kerhosta saa yhden kirjan kuussa. Asiakas voi siten saada CD-levyille tallennettuja Celian äänikirjoja enintään viisi kappaletta kuussa. CD-kirjat postitetaan Celiasta suoraan kotiin yhtenä pakettina kerran kuussa.

Celian äänikirjojen CD-kerhopalveluun voi liittyä yleisessä kirjastossa. Liittymistä varten ei tarvitse olla todistusta tai lausuntoa lukemisesteestä, vaan Celian kirjojen käyttöehdot käydään läpi keskustellen kirjaston henkilökunnan edustajan kanssa. Palveluun ovat oikeutettuja vain henkilöt, joille kirjan lukeminen on vaikeaa tai mahdotonta sairauden, vamman tai muun vastaavan syyn vuoksi.

Toimi näin

Liity palveluun yleisessä kirjastossa, jonka henkilökunta rekisteröi sinut Celian äänikirjojen CD-kerhopalvelun asiakkaaksi. https://www.celia.fi/palvelut/aanikirjat-yksityishenkiloille/cd/cd-kirjakerhot/

Kenelle ja millä ehdoin

Celian tuottamaan palveluun ovat lain mukaan oikeutettuja vain henkilöt, joille kirjan lukeminen on vaikeaa tai mahdotonta sairauden, vamman tai muun vastaavan syyn vuoksi. Celian äänikirjojen CD-kerhopalvelu on lisäksi tarkoitettu vain henkilöille, jotka eivät pysty käyttämään verkkopalveluja.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaCelia
Palvelusta vastaaCelia
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Celia
Päivitetty: 1.6.2021