suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lexly Oy

Avoliittosopimus

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Yksityinen palvelu

Avopuolisoiden asemaa ei ole juurikaan turvattu laissa verrattuna aviopuolisoihin. Siksi avopuolisoiden kannattaa itse sopia avoliiton raha-asioista sekä käytännön pelisäännöistä eron varalta. Suurin sovittava asia on yleensä asumiseen ja yhteiseen kotiin liittyvät asiat.

Avoliittosopimus luo taloudellista turvaa ja ennustettavuutta niin avoliiton ajalle kuin eron varalta. Kun avoliiton raha-asioista on etukäteen sovittu, ei mahdollisessa erossa raha-asiat aiheuta riitoja. Jos avoliittosopimus on sinulle vieras, pääset helposti tutustumaan avoliittosopimuksen sisältöön verkkopalvelussa. Huomaathan, että avoliittosopimuksessa ei voi varautua avopuolison kuolemaan vaan kuoleman varalta annettavat määräykset on tehtävä testamentissa.

Lexlyn asiantuntijoiden laatimassa verkkopalvelussa voitte laatia avoliittosopimuksen itsenäisesti. Juristimme auttavat teitä myös etäpalveluna puhelin- ja videoyhteyksin tai kasvotusten toimistoillamme.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Voit joko tehdä asiakirjan itse verkossa, tai sopia tapaamisen juristimme kanssa, joka laatii juuri teidän tarpeisiin sopivan asiakirjan.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLexly Oy
Palvelusta vastaaLexly Oy
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Lexly Oy
Päivitetty: 30.11.2021