suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Salon kaupunki

Avoin varhaiskasvatuspalvelu

  • Palvelu
  • Salo
  • Julkinen palvelu

Salon avoin varhaiskasvatus on suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa, joka tarjoaa monimuotoisia palveluja eri puolilla kaupunkia; avoimia päiväkoteja, leikkikerho ja leikkipuistotoimintaa.

Palvelujen tavoitteena on tarjota kotihoidossa oleville lapsille ja heidän vanhemmilleen sosiaalisia kontakteja, monipuolista toimintaa yhdessä muiden lasten ja vanhempien kanssa sekä kasvatuksellista ...

Toimi näin

Hae lapsellesi leikkikerhopaikkaa sähköisesti.

Sähköisellä hakemuksella voit hakea: alle kouluikäisen lapsesi varhaiskasvatusta, varhaiskasvatuspaikan vaihtamista, esiopetuspaikkaa, avoimen päiväkodin leikkikerhoon ja yksityisen varhaiskasvatuksen palveluseteliä sekä ilmoittautua esiopetukseen.

Hakemuksen voi tehdä verkkoasioinnin kautta.

Tausta ja lainsäädäntö

Avoin varhaiskasvatustoiminta on tarkoitettu erityisesti kotihoidossa oleville lapsille. Lapsesi ja koko perheesi voivat saada hyvinvointinsa tueksi monenlaisia toimintamahdollisuuksia avoimissa päiväkodeissa, leikkipuistoissa ja kerhoissa.

Kerhotoiminta on ohjattua ja tavoitteellista. Pääpaino on leikillä, ulkoilulla ja turvallisella yhdessäololla. Tarjolla voi olla esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- tai luontokerhoja. Myös vanhemmat voivat osallistua perhekerhojen toimintaan.

Palvelun toteuttaa

Salon kaupunki

Palvelusta vastaa

Salon kaupunki
Tekstistä vastaa: Salon kaupunki
Päivitetty: 16.10.2023