suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Aatos.app

Avioehto netistä

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Yksityinen palvelu

Aatos tarjoaa avioehdon tekemisen kätevänä nettipalveluna kiinteällä hinnalla. Voitte hoitaa koko prosessin ilman lakimiehen tapaamista. Aatoksen lakiapu auttaa aina chatin tai sähköpostin välityksellä. Palvelu pitää huolen, että aviehto täyttää lain muotovaatimukset ja palvelee avioparia parhaalla mahdollisella tavalla.

Aatos selvittää toiveenne ja tilanteenne esittämällä teille yksinkertaisia kysymyksiä. Palvelu ottaa toiveet ja tilanteenne huomioon, kun teille räätälöity avioehto valmistuu.

Seuraavaksi palvelu kartoittaa millaista omaisuutta te omistatte. Omistamanne omaisuus vaikuttaa siihen, minkälainen avioehto teidän kannattaa laatia. Jos toisella on esimerkiksi suvun yhteinen kesämökki, on yleensä toiveena, ettei avioliiton päättyessä entisellä kumppanilla ole omistusoikeutta kyseiseen kiinteistöön.

Antamienne vastausten perusteella Aatos suosittelee, miten omaisuus kannattaa jakaa avioliiton päättyessä. Tilanteesta riippuen omaisuus voidaan esimerkiksi jakaa eri tavalla, jos avioliitto päättyykin eron sijasta kuolemaan. Voitte halutessanne myös määrätä omaisuuden jakautumisesta omaisuuskohtaisesti.

Viimeisessä vaiheessa Aatos tekee vielä viimeiset suositukset avioehtosopimukseenne sisällytettävistä ehdoista. Voitte myös tarkastaa avioehtonne sisällön yhteenvedosta. Maksun jälkeen avioehto on laadittu ja voitte tulostaa ja lähettää sen rekisteröitäväksi. Halutessanne voitte hankkia Aatokselta myös lisäpalvelun avioehdon toimittamiseen, todistamiseen ja rekisteröintiin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaAatos Legal Technology Oy
Palvelusta vastaaAatos Legal Technology Oy
Alue Koko Suomi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Aatos.app
Päivitetty: 11.3.2021