suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Säkylän kunta

Asumisyksikkö Sinisiipi

  • Palvelu
  • Säkylä
  • Julkinen palvelu

Asumisyksikkö Sinisiivessä järjestämme asumista vammaispalvelulain tai kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain perusteella. Sinisiipi tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista. Autetussa asumisessa henkilö tarvitsee paljon apua, hoitoa, ohjausta ja tukea päivittäisissä toiminnoissaan. Asumisyksikössä on ympärivuorokautinen valvonta, joten henkilökunnan apu ja tuki ovat saatavilla kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinisiivessä on 12 asuntoa kehitysvammaisille ja vammaisille, joista yksi asunto toimii asumisharjoittelu/intervalliasuntona. Jokaisella asukkaalla on oma tilava asunto (28-40m2) ja esteetön wc-/kylpyhuone. Yhteiskäytössä ovat kodinomaiset asukastuvat, sauna ja kylpyhuone sekä piha-alueet.

Sinisiivessä asuminen on mahdollisimman kodinomaista ja jokaisen yksilölliset tarpeet huomioivaa. Päivät rytmittyvät erilaisten arjen askareiden ja kodin ulkopuolisten tapahtumien sekä harrastusten mukaan. Arkisin asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaa yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Toimi näin

Ota yhteys vammaispalvelujen sosiaaliohjaajaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSäkylän kunta
Palvelusta vastaaSäkylän kunta
Alue Säkylä
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Säkylän kunta
Päivitetty: 12.3.2020