suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lappeenrannan kaupunki

Asukas-, kylä- ja kotiseutuyhdistysten avustukset

  • Palvelu
  • Lappeenranta
  • Julkinen palvelu

Asukas-, kylä- ja kotiseutuyhdistysten avustusten arvioimista varten kaupungilla on käytössä porrastettu avustusjärjestelmäasteikko. Hakiessaan avustusta yhdistys itse valitsee oman toiminnan tason ja toimittaa hakemuksen mukana talousarvion ja toimintasuunnitelman, jossa on eritelty valitun tason mukaiset toimenpiteet. Yhdistys sitoutuu toteuttamaan toimenpiteet avustuksen myöntämisvuonna. Asukas ...

Toimi näin

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella. Hakemuksen täyttäjä tarvitsee oman henkilökohtaisen verkkopankkitunnuksen palveluun kirjautumista varten ja hänen tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot kirjautumisen yhteydessä. Yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio ovat pakollisia liitteitä, jotka tulee jättää avustushakemuksen yhteydessä.

Lopullista avustuksen maksatusta varten tulee toimittaa 31.12. mennessä myös edellisen vuoden toimintakertomus sekä tilinpäätöstiedot. Avustushakemuksen voi tarvittaessa tehdä myös paperilomakkeella Asiakaspalvelukeskus Winkissä kaupungintalolla tai Joutsenon kirjastossa. Avustushakemus tulee palauttaa 31.1. klo 15.00 mennessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustettavan toiminnan tulee sijoittua Lappeenrantaan. Avustuksen saaja sitoutuu toteuttamaan avustuksen kohteena ilmoitetut toimenpiteet avustuksen myöntövuoden loppuun mennessä. Myöhästyneitä tai puutteellisia avustushakemuksia ei käsitellä.

Starttiavustuksia myönnetään vain asukasyhdistyksille.

Palvelun toteuttaa

Lappeenrannan kaupunki

Palvelusta vastaa

Lappeenrannan kaupunki
Tekstistä vastaa: Lappeenrannan kaupunki
Päivitetty: 3.11.2023