suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pertunmaan kunta

Asiointipiste

  • Palvelu
  • Pertunmaa
  • Julkinen palvelu

Pertunmaan kunnanvirastossa sijaitsevassa asiointipisteessä saat neuvontaa ja opastusta Pertunmaan kunnasta ja kunnan tarjoamista palveluista sekä Kelan yhteispalvelupisteen avustavaa asiakaspalvelua. Neuvonnasta saat kunnan lomakkeita ja hakemuksia ja voit myös palauttaa kuntaan osoitetut asiakirjat. Voit myös saada kopioita ja tulosteita (maksullinen). Voit myös varata kunnan kokoustiloja sekä ostaa osoitekarttoja.

Kelan avustava asiakaspalvelu tarkoittaa, että saat asiointipisteessä muun muassa Kelan lomakkeita ja apua niiden täyttämiseen, yleistä neuvontaa ja tukea Kelan verkkopalvelun käyttöön. Voit myös palauttaa Kelan hakemukset ja liitteet asiointipisteeseen, josta ne postitetaan eteenpäin. Kelan asiakirjojen tulostus ja kopionti on maksutonta. Pertunmaan kunnan asiointipisteessä ei ole käytössä Kelan asiakastietoja.

Kunnanvirastolla on yksi asiakaspääte, jolla on mahdollista itsenäisesti tulostaa. Asiakaspäätteellä voit myös tutustua Kelan sähköisiin palveluihin ja käyttää niitä itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella.

Asiointipisteen kautta voidaan olla etäyhteydessä Etelä-Savon oikeusavun ja edunvalvonnan toimintoihin. Yhteispalvelutehtävänä on avustaa asiakasta etäyhteyden ottamisessa.

Toimi näin

Asiointipiste sijaitsee Pertunmaan kunnanvirastossa osoitteessa Pertuntie 14 ja on avoinna kunnanviraston aukioloaikoina.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPertunmaan kunta
Palvelusta vastaaPertunmaan kunta
Alue Pertunmaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Pertunmaan kunta
Päivitetty: 17.2.2020