suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Joutsan kunta

Asiointipiste

  • Palvelu
  • Joutsa
  • Julkinen palvelu
Alue: Joutsa
Palvelun kieli: suomi

Asiointipisteestä saa valtion viranomaisten palveluita yhdestä paikasta. Asiointipiste ottaa vastaan ja luovuttaa lomakkeita, neuvoo asian vireillepanossa ja käsittelyssä sekä tukee sähköisten palvelujen käyttöä.

Joutsan asiointipiste sijaitsee kunnanviraston neuvonnan yhteydessä (Länsitie 5). Asiointipisteessä käytettävissä on tietokone ja tulostin sekä erillisessä huoneessa etäpalvelulaitteisto, jonka avulla voi ajanvarauksella olla yhteydessä eri viranomaisiin. Palveluneuvoja opastaa laitteiden ja sähköisten palvelujen käytössä.

Etäpalvelu täydentää Asiointipisteen palvelutarjontaa antamalla mahdollisuuden asioida luottamuksellisesti viranomaisen asiantuntijan kanssa kuvayhteyden avulla. Etäpalveluna asiantuntijapalvelujaan Joutsassa tarjoavat vero, maistraatti, oikeusapu ja TE-toimisto. Tietoteknistä osaamista ei vaadita, sillä palveluneuvoja avaa etäpalveluyhteyden. Etäpalvelu säästää aikaa ja vähentää matkustamista tuomalla asiantuntija-avun lähelle.

Etäpalvelun tietokone on erillisessä huoneessa, jossa ajanvarauksella voi Lync-palvelun kautta asioida tarvitseman viranomaisen asiantuntijan kanssa. Palvelutilanteena etäasiointi vastaa henkilökohtaista asiointia virastossa.


Toimi näin

Asiointipiste

Avoinna ma-pe klo 9-15

Joutsan kunnan virastotalo

Länsitie 5

19650 Joutsa

puh. 040 723 0118

palveluneuvoja Ritva Nurminen

ritva.nurminen@joutsa.fi


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Joutsan kunta