suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kansallisarkisto

Asiakirjahallinnan ja arkistoinnin koulutuspalvelu

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Kansallisarkisto tarjoaa arkistoinnin ja asiakirjahallinnan kurssimuotoista ammatillista täydennyskoulutusta.

Asiakirjahallinnan peruskurssi on tarkoitettu lähinnä julkishallinnon arkistotoimen tehtäviä päätoimisesti hoitaville henkilöille. Peruskurssille ovat tervetulleita myös alalle aikovat.

Kurssitarjontaamme kuuluu lisäksi verkkokursseja ja teemapäiviä erityisesti sähköisestä asiakirjahallinnasta, asiakirjojen seulonnasta, tiedon ohjauksesta ja sähköisestä arkistoinnista. Kurssien tavoitteena on antaa kokonaiskuva analogisesta ja sähköisestä arkistoinnista ja asiakirjahallinnasta.

Kansallisarkistolta voi myös tilata organisaatioille räätälöityä arkistoinnin ja asiakirjahallinnan koulutusta.

Kansallisarkisto on päättänyt lakkauttaa järjestämänsä asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinnon. Ne, joilla on voimassa oleva suorituslupa voivat suorittaa tutkinnon loppuun 31.10.2022 mennessä. Uusia tutkintolupia ei enää myönnetä.

Toimi näin

Ilmoittaudu kursseillemme Kansallisarkiston kurssi-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Lähetä kursseja koskevat kyselyt Kansallisarkiston kirjaamoon (kirjaamo@arkisto.fi) tai soita Kansallisarkiston keskukseen (0295 33 7000), josta kyselyt ohjataan asiaa hoitavalle henkilölle.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Peruskurssi ja verkkokurssit ovat maksullisia. Kursseista peritään kurssi-ilmoittautumisjärjestelmässä mainittu maksu. Tilauskoulutuksesta peritään Kansallisarkiston hinnaston mukainen maksu. Hinnasto löytyy Kansallisarkiston verkkosivuilta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKansallisarkisto
Palvelusta vastaaKansallisarkisto
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Kansallisarkisto
Päivitetty: 24.3.2021