suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Aluehallintovirasto

Aluehallintoviraston asiakaspalvelu

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Aluehallintovirastojen asiakaspalvelu neuvoo ja vastaa yleisiin aluehallintoviraston tehtäviä ja palveluja koskeviin kysymyksiin. Asiakaspalvelu opastaa asioiden vireillepanossa, neuvoo avi.fi-verkkopalvelun käytössä ja vastaa kysymyksiin.

Aluehallintoviraston asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkolomakkeella, sähköpostilla ja puhelimella. Olemme koonneet tälle sivulle kaikkien yhteydenottok ...

Toimi näin

Tavallisella sähköpostilla lähetetty viesti ei kulje tietoverkossa suojatussa muodossa, joten salassa pidettävien tietojen tietoturva voi vaarantua. Kun viestisi sisältää salassa pidettävää tai arkaluontoista aineistoa, käytä turvasähköpostia.

Turvasähköpostipalvelun kautta voit toimittaa myös suuria liitteitä. Huomioi, että suojattu yhteys toimii vain tässä osoitteessa: https://turvaviesti.avi.fi/

Virallinen asiointi hoidetaan kirjaamon kautta. Kirjaamo vastaanottaa viralliset asiakirjat ja kirjaa ne asianhallintajärjestelmään. Alta löydät kirjaamojen yhteystiedot, lisätietoja asiasta avi.fi/kirjaamopalvelut.

Palvelun toteuttaa

Aluehallintovirasto

Palvelusta vastaa

Aluehallintovirasto
Tekstistä vastaa: Aluehallintovirasto
Päivitetty: 1.6.2023