suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Keiturin Sote Oy

Akuuttiosastot

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Terveyskeskuksen akuuttiosastoilla hoidamme lyhytaikaispotilaita (tutkimus-, kuntoutus-, jatkohoito- ym.), päivystyspotilaita ja pitkäaikaispotilaita, jotka odottavat jatkohoitopaikkaa muualle. Virtain akuuttiosasto on 35-paikkainen ja Ruoveden 18-paikkainen.

Omatoimisuuden tukeminen ja toimintakyvyn säilyttäminen sekä kohottaminen ovat hoidon keskeisiä periaatteita. Potilaita kannustetaan ja tuetaan suoriutumaan päivittäisistä toiminnoista itse ja autetaan, kun potilaan voimavarat eivät riitä.

Vierailuajat ovat Virroilla joka päivä klo 14-19 ja Ruovedellä joka päivä klo 13-19. Toivomme, että omaiset sopivat keskuudestaan yhteyshenkilön, joka tiedottaa toisille omaisille potilaan voinnista. Yhteydenotot hoitajiin toivotaan klo 11 jälkeen, kun lääkärinkierto (arkisin) ja aamutoimet on tehty. Osastolääkäriin saa yhteyden sopimalla yhteydenotosta hoitajien kanssa. Infektioiden leviämisen ehkäisemiseksi toivomme vierailijoiden käyttävän käsidesinfektiohuuhdetta osastolle tullessaan ja sieltä poistuessaan.

Toimi näin

Kun saavut potilaana lääkärin lähetteellä osastolle, sinulla tulisi olla mukana tiedot ajantasaisesta lääkityksestä, liikkumisen apuvälineet ja hygieniavälineet. Nämä voi myös omainen toimittaa osastolle myöhemmin.

Kenelle ja millä ehdoin

Vuodeosastolle tullaan lääkärin lähetteellä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKeiturin Sote Oy
Muut vastuuorganisaatiotRuoveden kunta, Virtain kaupunki
Palvelusta vastaaKeiturin Sote Oy
Alue Ruovesi, Virrat
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Keiturin Sote Oy
Päivitetty: 22.2.2022