suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Turun kaupunki

Äitiysneuvola

  • Palvelu
  • Turku
  • Julkinen palvelu

Äitiysneuvolassa turvaamme sinun, syntyvän lapsesi sekä koko perheenne terveyttä ja tuemme valmistautumisessa lapsen syntymän tuomiin muutoksiin. Raskauden aikana käyt terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotoilla. Voit halutessasi osallistua myös ultraääni- ja sikiöseulontatutkimuksiin. Puolisosi on aina tervetullut mukaan käynneille ja myös ennen lapsen syntymää tehtävä isyyden tunnustaminen on mahdollista äitiysneuvolassa.

Ensimmäistä lasta odottaessasi voit osallistua moniammatillisesti toteutettuun perhevalmennukseemme. Ensimmäisen lapsen synnyttyä, pyrimme tekemään luoksesi kotikäynnin.

Turun neuvoloiden ajanvaraus- ja neuvontanumeroon voit soittaa kaikissa raskauteen liittyvissä asioissa 02-2662223 ma-to 8-15, pe 8-13.30 ja joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko 8-12.30. Palvelu on tarkoitettu turkulaisille lasta odottaville perheille. Neuvolat ovat avoinna arkisin. Tarvittaessa voit varata ajan iltavastaanotolle. Palvelu on maksutonta.

Kenelle ja millä ehdoin

Liisankatu, Linnunpääntie, Luolavuorentie 10 ->, Peltolankatu, Pertunkatu, Porkankuja, Puimalankuja, Rätiälänkatu, Rätiälänpolku, Sammalkuja, Takamaantie, Tähkäpolku, Virvoituksentie, Vuorelantie

Perustiedot

Palvelusta vastaaTurun kaupunki
Palvelun toteuttaaTurun kaupunki
Alue Turku
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Turun kaupunki
Päivitetty: 5.9.2019