suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Turun kaupunki

Äitiysneuvola

  • Palvelu
  • Turku
  • Julkinen palvelu

Äitiysneuvolassa turvaamme sinun, syntyvän lapsesi sekä koko perheen terveyttä ja tuemme valmistautumisessa tuleviin muutoksiin. Raskauden aikana käyt terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotoilla. Voit halutessasi osallistua myös ultraääni- ja sikiöseulontatutkimuksiin. Puolisosi on aina tervetullut mukaan käynneille ja myös ennen lapsen syntymää tehtävä isyyden tunnustaminen on mahdollista äitiysneuvolassa.

Ensimmäistä lasta odottaessasi voit osallistua moniammatilliseen perhevalmennukseen. Ensimmäisen lapsen synnyttyä, pyrimme tekemään luoksesi kotikäynnin.

Turun neuvoloiden ajanvaraus- ja neuvontanumeroon voit soittaa kaikissa raskauteen liittyvissä asioissa p. 02 266 2223. Palvelu on tarkoitettu turkulaisille lasta odottaville perheille. Neuvolat ovat avoinna arkisin. Tarvittaessa voit varata ajan iltavastaanotolle. Palvelu on maksutonta.

Kenelle ja millä ehdoin

Liisankatu, Linnunpääntie, Luolavuorentie 10 ->, Peltolankatu, Pertunkatu, Porkankuja, Puimalankuja, Rätiälänkatu, Rätiälänpolku, Sammalkuja, Takamaantie, Tähkäpolku, Virvoituksentie, Vuorelantie

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTurun kaupunki
Palvelusta vastaaTurun kaupunki
Alue Turku
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Turun kaupunki
Päivitetty: 25.11.2020