suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tampereen kaupunki

Aikuisten suun terveydenhuolto

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kiireettömässä suun terveydenhuollossa hoidon tarve arvioidaan keskitetyssä ajanvarauksessa ja asiakkaat ohjataan arvion perusteella palveluun. Verkossa voit mm. tarkistaa, perua ja siirtää omia ajanvarauksiasi sekä varata ensimmäisen ajan suuhygienistille hoidon tarpeen arviointiin tai kiireellisen ajan hammaslääkärille.

Tampereella on käytössä ns. aikuishoidon monihuonemalli. Suuhygienisti tekee hoidon tarpeen arvioinnin, ja mikäli asiakas tarvitsee hammaslääkärin tarkastusta, kutsutaan paikalle hammaslääkäri.

Toimi näin

Voit varata ajan suun terveydenhuoltoon keskitetystä ajanvarauksesta tai sähköisistä palveluista. Sähköisten palveluiden kautta on mahdollista varata ensimmäinen aika suuhygienistille sekä tarkastaa, siirtää tai peruuttaa aika.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tarkemmat tiedot maksuista löydät Tampereen kaupungin verkkosivuilta.

Tausta ja lainsäädäntö

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset. Tarvittaessa potilas ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon.

Suun terveydenhuollon palvelut toimivat yhteistyössä erikoissairaanhoidon, muun terveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTampereen kaupunki, Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Palvelusta vastaaTampereen kaupunki
Alue Orivesi, Tampere
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Tampereen kaupunki
Päivitetty: 5.11.2021