suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Aikuisneuvola

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Huomioithan että aikuisneuvola toimii tällä hetkellä supistettuna toimintana keskiviikko - perjantai

Tällä hetkellä tarjoamme lakisääteisiä terveystarkastusaikoja pitkäaikaistyöttömille omaishoitajille sekä perhehoitajille. Teemme myös kuulontutkimuksia sekä annamme tarpeen mukaan henkilökohtaista tukea painonhallintaan, tupakoinnin lopettamiseen sekä ohjaamme lääkkeettömän unettomuuden hoitoon.

Ryhmätoiminta on tällä hetkellä tauolla. Tiedotamme kun ryhmätoiminta jälleen käynnistyy.

Oletko miettinyt liikunnan aloittamista tai kunnon kohottamista, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle tai mistä löytää sopiva laji? Muistathan kunnan ilmaisen liikuntaneuvonta palvelun.

Terveyskylä tarjoaa käyttöösi useita sekä erilaisia maksuttomia itsehoito- ja kuntoutusoppaita sekä omahoito-ohjelmia.

Omaolosta löydät sosiaali- ja terveyspalvelut, nopeasti ja esteettömästi, ympäri vuorokauden – vaikka kotisohvalta käsin! Omaolon antamat suositukset ovat aina henkilökohtaisia. Ne perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja kansallisesti yhteisesti sovittuihin kriteereihin.

Toimi näin

Lääkäri tai sairaanhoitaja voi ohjata sinut aikuisneuvolaan, mutta voit myös itse olla yhteydessä terveydenhoitajaan. Voit varata ajan vastaanotolle tai kysyä neuvoja puhelimitse.

Omakannasta voit katsoa reseptisi ja niiden toimitustiedot, hoitojen kirjaukset, laboratorio- ja röntgentutkimukset sekä alle 10-vuotiaan huollettavan lapsen tiedot. 10–17-vuotiaan lapsen tietoja voi nähdä vähitellen, kun terveydenhuollossa on tehty tarvittavat muutokset potilastietojärjestelmiin. Omakannassa voit pyytää reseptin uusimista ja tallentaa oman hoito- ja elinluovutustahtosi. Omakannassa voit myös seurata omaa hyvinvointiasi ja tarkastella hyvinvointisovelluksella tallennettuja tietojasi.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSipoon kunta
Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 20.1.2022