suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Valteri-koulu

Organisaatio

Vaihtoehtoinen nimi Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri

Valtakunnallinen Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri tukee yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeessa olevien oppilaiden koulunkäyntiä ja toimintakykyä sekä heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten osaamista. Toimintamme perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön, laajaan osaamiseen ja innovatiivisiin toimintatapoihin. Valterin kuusi toimipistettä vastaavat ohjauspalvelutoiminnasta. Toimipisteiden yhteydessä toimii Valteri-koulu. Toimipisteistä viisi on suomenkielisiä ja yksi ruotsinkielinen (Skilla).

Valterissa työskentelee noin 550 opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja asiantuntijaa. Asiakkaitamme ovat mm. yksittäiset oppilaat, alan ammattilaiset, koulut, kunnat ja kaupungit. Toimimme Opetushallituksen alaisuudessa ja yhteistyömme on tiivistä kolmiportaisen tuen kysymyksissä. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni oppilas voi opiskella oman kotikuntansa lähikoulussa.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin

Kaikista asiointikanavista ei ole tietoa valitsemallasi kielellä. Vaihda sivun kieli, jos haluat tietoa asiointikanavista muilla kielillä.