suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Organisaatio

Turku Science Park Oy

Turku Science Park Oy tuottaa elinkeino- ja yrityspalveluita Turun seudun 11 kunnalle. Palvelumme kattaa yritystoiminnan koko elinkaaren alkaen yritysidean testaamisesta ja yrityksen perustamisesta jatkuen aina kansainvälistymiseen ja kansainvälisen liiketoiminnan laajentamiseen.

Aloittavalle yrittäjälle:

  • Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa yrityksen perustamista harkitseville ja alkuvaiheen yrityksille
  • SparkUp on avoin tila, startup-yhteisö ja palvelukokonaisuus, jonka palvelut on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja erityisesti kansainväliseen kasvuun tähtääville yrittäjille.
  • Biohautomo ja Life Science -kiihdyttämö tehostavat life science -alan kansainvälisesti kilpailukykyisten keksintöjen tunnistamista ja kaupallistamista sekä varhaisvaiheen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Kasvu- ja kehittämispalvelut tarjoavat tukea liiketoiminnan kehittämiseen, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan tehostamiseen sekä rahoituksen järjestämiseen:

  • Räätälöidyt asiakaskohtaiset palvelut (mm. osaavan työvoiman etsiminen, yhteistyökumppaneiden löytäminen, toiminnan tehostaminen, julkisen ja yksityisen rahoituksen hankinta, omistajanvaihdokseen liittyvät asiat)
  • Yhteistoiminta (mm. yritysten ja kuntien yhteistyö, korkeakouluyhteistyö, veturiyritysten ympärille rakentuvat verkostot)

Kansainvälistymispalvelut

  • Mm. tukea myynti- ja markkinointiponnisteluihin ja neuvontaa kumppanuuksien hakuun

Yhteystiedot

Sähköposti
etunimi.sukunimi@turkubusinessregion.com

Käyntiosoite

ICT City

Joukahaisenkatu 3 - 5 A
20520 Turku

Organisaation tunnistetiedot
Y-tunnus: 2322323-1

Verkkolaskutiedot
Lisätieto:
https://turkubusinessregion.com/laskutusohjeet/
Puhelin
+358 404882000 
(pvm/mpm)

Verkkosivu
Turku Business Region
turkubusinessregion.com

Postiosoite
Joukahaisenkatu 3 - 5 A
20520 Turku