suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Organisaatio

Ranua Zoo

Vaihtoehtoinen nimi Ranuan Seudun Matkailu Oy

Ranuan eläinpuisto

Ranuan eläinpuistossa näkee arktisen alueen eläimiä luonnonmukaisessa ympäristössä. Ranuan eläinpuistossa voit tutustua Suomen ainoaisiin jääkarhuihin. Eläinpuiston kokemusta täydentävät laadukkaat majoituskohteet ja ravintolapalvelut.

Ranuan eläinpuistossa asustaa noin 50 eläinlajia ja 200 yksilöä. Jääkarhumme Venus ja Sisu ovat yleisön suurimpia suosikkeja, mutta jokaiselle kuitenkin löytyy oma suosikkinsa puiston eläinystävistä reitin varrelta.

Ranuan eläinpuistossa halutaan panostaan ennen kaikkea eläinten hyvinvointiin. Puisto kuuluu eurooppalaisten eläintarhojen yhteisöön, EAZAan, jonka tavoitteena on taata eläinlajien terveitä, monimuotoisia populaatioita. - EAZAssa jokaiselle eläinlajille on koordinaattori, joka huolehtii eläimien lajien hyvinvoinnista ja lisääntymisestä.

Ranuan eläinpuiston hoivaeläintoiminta huolehtii vahingoittuneista luonnoneläimistä.

Ainutlaatuista majoitusta ja virkistystä

Eläinpuiston naapurista, kävelymatkan päästä, löytyy Lomakylä Gulo Gulo. 30 laadukasta, kuuden hengen huoneistoa sopii suuremmillekin seurueille, sillä kaksi huoneistoa voi yhdistää väliovella 12 hengen huoneistoksi. Ranuanjärven rannalla, kuuden kilometrin päässä Ranuan eläinpuistosta, löytyy iglukylä, Arctic Fox Igloos. Igluja on saatavilla kahden hengen seurueille, että perheille.

Eläinpuiston päärakennuksesta löytyy ravintola Wild Arctic Restaurant. He tarjoilevat päivittäin maistuvan lounaan. MurMur-linnan kahvilasta, Cafe White Swanista löydät herkkuja makeaan tai suolaiseen nälkään. Eläinpuiston, majoituksen ja hyvän ruoan yhdistelmä tekeekin Ranuasta hyvän kohteen koko perheen kesäpäivään tai pidempään vierailuun.

Yhteystiedot

Sähköposti
Ranuan Eläinpuiston asiakaspalvelu
ranuan.zoo@ranuazoo.com

Käyntiosoite

Ranuan Eläinpuisto

Ranua

Organisaation tunnistetiedot
Y-tunnus: 0487434-6

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus):
003704874346
Välittäjätunnus:
E204503
Lisätieto:
OpusCapita Solutions Oy
Puhelin
Ranuan Eläinpuiston asiakaspalvelu
+358 405177436 
(maksuton)

Postiosoite

Rovaniementie 29

97700 Ranua