suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Organisaatio

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Vaihtoehtoinen nimi Sosiaali- ja terveysvirasto Pietarsaaressa

Pietarsaarella, Luodolla, Uudellakaarlepyyllä ja Pedersören kunnalla on yhteinen yhteistoiminta-alue, johon kuuluvat perusterveydenhuolto, paikallisesti tuotettu erikoissairaanhoito, sosiaalihuolto (lasten päivähoitoa lukuun ottamatta), vanhushuolto ja ympäristöterveydenhuolto. Pietarsaaren kaupunki toimii isäntäkuntana.

Yhteistoiminta-alue on kaksikielinen, ja enemmistökielenä on ruotsi.

Sosiaali- ja terveysvirasto edistää toiminnallaan seudun väestön hyvää terveydentilaa. Sosiaali- ja terveydenhuolto lievittää ehkäisevän työn avulla sosiaalisen turvattomuuden, sairauden ja epäterveellisen elinympäristön kielteisiä vaikutuksia. Näin väestön elämänlaatu paranee ja työkyky pysyy hyvänä. Toiminta antaa turvallisuutta tarjoamalla tasapuolista ja asiakasta arvostavaa hoito- ja hoivapalvelua kaikille sitä tarvitseville.

Visio on hyvinvoiva ja terve väestö. Tämä saavutetaan sosiaali- ja terveydenhuollolla, joka edistää turvallisuutta ja hyvää terveyttä, noudattamalla kustannustehokkaita ja nykyaikaisia työskentelytapoja sekä tarkoituksenmukaista rakennetta siten, että otetaan huomioon kuntien päätös hallitusta kustannuskehityksestä.

Yhteystiedot

Sähköposti
kirjaamo.sote@pietarsaari.fi

Organisaation tunnistetiedot
Y-tunnus: 0209242-0

Puhelin
Sosiaali- ja terveysviraston puhelinvaihde
+358 67861111 
(pvm/mpm)

Verkkosivu
Pietarsaaren sosiaali- ja terveysviraston kotisivu
www.sochv.jakobstad.fi/etusivu

Postiosoite

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Pl 111
68601 Pietarsaari