suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry

Organisaatio

Vaihtoehtoinen nimi MLL:n Hämeen piiri ry

MLL tuntee perheiden arjen ja tarjoaa yhdessä kuntien ja paikallisyhdistysten kanssa eri elämäntilanteissa oleville perheille vertaistukea, monipuolista vapaaehtoistoimintaa sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. MLL:n Hämeen piiri toimii asiantuntijana, kouluttajana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.

MLL:n Hämeen piiri toimii kolmen maakunnan alueella Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä. Piirin alueella on 42 kuntaa, joista Pirkanmaalla 22, Kanta-Hämeessä 11 ja Päijät-Hämeessä 9. Alueella on 887 361 asukasta.

Piiri on paikallisyhdistystensä tuki sekä vapaaehtoisten ja ammattilaisten kouluttaja. Yhdessä MLL:n Hämeen piiri ja 70 toimivaa paikallisyhdistystä (Pirkanmaalla 44, Kanta-Hämeessä 18 ja Päijät-Hämeessä 8) luovat mahdollisuuksia kohtaamisille ja perheiden tarpeiden kuulemiselle. Vapaaehtoistyö lisää yhteisöllisyyttä kun vapaaehtoiset tutustuvat uusiin ihmisiin, pääsevät vaikuttamaan itselleen merkityksellisiin asioihin ja tuntevat kuuluvansa johonkin ryhmään.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin