suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Kotkan Seudun Diabetes ry.

Organisaatio

Kotkan Seudun Diabetesyhdistys ry. on perustettu vuonna 1957. Toiminta-alue on Kotka-Pyhtää ja jäsenmäärä on tällä hetkellä 450 henkilöä. Jäsenmäärän lisääminen sekä nykyisten jäsenten aktivointi on yhdistyksen tavoitteena. Yhdistys on Suomen Diabetesliiton jäsenyhdistys.

Kotkan Seudun Diabetesyhdistys ry:n tarkoituksena on työskennellä diabeteksen aiheuttamien haittavaikutusten ennaltaehkäisemiseksi ja vähentämiseksi, valvoa diabeetikkojen yhteiskunnallisia etuja ja vaikuttaa yhteiskunnassa diabeetikoiden ja heidän läheistensä elämänlaadun parantamiseen.

Syys- ja kevätkokoukset pidetään sääntöjen määräämällä tavalla koko toiminta-alue huomioiden. Hallitus kokoontuu n. 5-8 kertaa vuodessa sekä tarvittaessa. Toiminta-alueella pyritään järjestämään tapahtumia resurssien ja koronatilanteen mukaan, joko yksin tai muiden yhdistysten kanssa. Tapahtumiin kutsutaan asiantuntijoita luennoimaan diabeetikon hoitoon tai sosiaalisiin etuuksiin liittyvistä asioista.

Yhdistys tukee Diabetesliiton kursseille ja leireille osallistuvia jäseniään hakemukseen perustuen, harkinnan ja yhdistyksen taloudellisen tilanteen mukaan.

Tiedotus jäsenille tapahtuu joko jäsenkirjeillä, internetissä olevilla yhdistyksen kotisivuilla, yhdistyksen Facebook-sivustolla. Ulkoinen tiedotus tapahtuu alueellamme ilmestyvien paikallislehtien välityksellä.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin