suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Organisaatio

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Vaihtoehtoinen nimi Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri (KHSHP) vastaa erikoisairaanhoidon palvelujen järjestämisestä maakunnan alueella. Sairaanhoitopiirin muodostavat maakunnan 11 kuntaa eli Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa, Janakkala, Hattula, Hausjärvi, Loppi, Tammela, Jokioinen, Ypäjä ja Humppila. KHSHP on osa Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualuetta.

Kanta-Hämeen keskussairaala on maamme viidenneksi suurin ympärivuorokautisesti päivystävä ei-yliopistollinen sairaala, erikoissairaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus, joka jatkuvasti uudistuu ja kehittää toimintaansa.

Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnassa sijaitsevassa keskussairaalassa ja Riihimäen sairaalassa monipuolisesti ja haluamme taata asiakkaillemme sujuvan hoitoon pääsyn mahdollisimman lähellä, selkeät hoitopolut ja potilaan yksilölliset tarpeet huomioon ottavan hoitokokonaisuuden. Pyrimme erottautumaan helposti saavutettavana, ihmisen kokoisena, turvallisena ja laadukkaana perhesairaalana.

Päivystämme kattavasti kymmenellä erikoissairaanhoidon erikoisalalla ja tarjoamme poliklinikoillamme hoitoa noin 40 suppealla erikoisalalla. Olemme erityisen ylpeitä maan moderneimpiin ja laadukkaimpiin kuuluvasta päivystyspoliklinikastamme.

Yhteystiedot

Sähköposti
kirjaamo@khshp.fi

Käyntiosoite

Ahvenistontie 20
13530 Hämeenlinna

Organisaation tunnistetiedot
Y-tunnus: 0818235-5

Puhelin
Vaihde
+358 36291 
(pvm/mpm)

Postiosoite

Ahvenistontie 20
13530 Hämeenlinna