suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry

Organisaatio

Yhdistyksen työmuodot ovat Ero lapsiperheessä -työ, väkivaltatyö ja päiväryhmä Pirpana. Yhdistyksellä nuorten väkivaltaa ehkäisevä hanke (2023-25).

Ero lapsiperheessä -työ on tarkoitettu vanhemmille, jotka harkitsevat eroa tai ovat eronneet. Työskentelyn tavoitteena on tukea omaa ja yhteistä vanhemmuutta sekä vanhempien välistä yhteistyötä eron jälkeen. Työn lähtökohtana on tehdä lasta näkyväksi vanhempien erotilanteessa.

Päiväryhmä Pirpana on Lappeenrannassa toimiva suljettu ryhmä neljälle äidille ja heidän alle 2-vuotiaille lapsilleen. Päiväryhmään äidit voivat hakea kokiessaan yksinäisyyttä, verkoston puutetta, päivärytmin puutetta, arjentaitojen haasteita tai haasteita vuorovaikutuksessa lapsen kanssa. Ryhmässä äidit saavat vertaistukea muilta äideiltä ja pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan äitiydestä toisilleen.

Väkivaltatyö on tarkoitettu niille, jotka haluavat lopettaa väkivallan käytön lähisuhteessaan ja tarvitsevat tukea oman kriisinsä selvittämisessä. Yhdistyksen työntekijältä saa kriisiapua, apua perheväkivaltatilanteessa ja keskusteluapua yksin tai yhdessä. Lisäksi väkivaltatyöntekijältä saa neuvontaa ja ohjausta yksilöllisessä elämäntilanteessa.

Yhdistys tarjoaa erilaisia vapaaehtoistyön muotoja ja järjestää lapsiperheille suunnattuja kerhoja ja tapahtumia.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin