suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Aatos.app

Organisaatio

Vaihtoehtoinen nimi Aatos Legal Technology Oy

Aatos Legal Technology Oy on teknologiayritys, joka rakentaa 2020-luvun digitaalisia lakipalveluita auttamaan yksityishenkilöitä heidän juridisissa tarpeissaan. Yhdistämällä uusimman teknologian, design-ajattelun ja oikeussäännöt, käännämme juridiset prosessit sujuviksi verkkosovelluksiksi. Esitämme juridiset prosessit helposti ymmärrettävässä muodossa ja tarjoamme ratkaisut oikeudellisiin tarpeisiin ja ongelmiin digitaalisten palveluiden muodossa.

Yritys on perustettu vuonna 2018 ratkaisemaan sitä ongelmaa, että yksinkertaistenkin virallisten asiakirjojen laatiminen laadukkaasti on perinteisesti vaatinut tarkkaa laintuntemusta. Oikeanlaisen teknologian avulla tämä yksityiskohtainen laintuntemus voidaan sisällyttää helppokäyttöiseen digitaaliseen palveluun jokaisen saataville. Näin voimme taata, että palvelussamme jokainen virallinen lakiasia tulee hoidetuksi yksilön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Yrityksemme palveluihin kuuluu testamentti, keskinäinen testamentti, edunvalvontavaltuutus, avioehto, hoitotahto, perunkirjoitus ja perunkirjoituksen jälkeen tehtävä jäämistöositus ja perinnönjako. Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi maksuttoman allekirjoituspalvelun sähköisten allekirjoitusten tekemiseen. Kehitämme ja laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti ja visiomme on, että tulevaisuudessa kaikki yksityishenkilön tarvitsemat lakiasiat olisi mahdollista hoitaa helppokäyttöisessä verkkopalvelussa.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin