Förstasidan / Service enligt tema / Trafik och resor / Turism

Turism

Den som reser inom landet får information om resemålet på ortens eller regionens infopunkter som specialiserat sig på turism och på deras webbplatser. På infopunkterna kan man också fråga efter lämplig inkvartering samt få tips om vad det lönar sig att se och göra på olika orter.

Den som reser utomlands får information om resemålet från researrangören, olika länders resebyråer, reseguider och på webben.

Researrangemangen omfattar också en utredning i förväg av säkerheten och hälsoriskerna i resemålet. Utrikesministeriet informerar om säkerhetssituationen i olika områden. Hälsocentralerna tillhandahåller information om vilka vaccineringar man behöver.

Separata bestämmelser gäller för import och export av varor, djur och växter. Tullen ger råd till resenärer i frågor som gäller import och export.

Visa innehållet: Mest använda först I alfabetisk ordning

Skriv ut
Dela Suomi.fi länken
X
 
 

Med funktionen Dela Suomi.fi länken kan du lägga det viktigaste innehållet i Suomi.fi till dina bokmärken eller skicka det per e-post till utvalda mottagare. Du kan också dela ut önskat innehåll i Suomi.fi till dina nätverk på de vanligaste webbsamfundstjänsterna.

XML Sidan senast uppdaterad 21.10.2014
Gå till Medborgarrådgivningens webbtjänst.
Gå till Suomi.fi:s Arbetsrum - information och tjänster för myndigheter.
Gå till Företags Finland webbtjänst.

Suomi.fi-redaktionen | Statskontoret