Etusivu / Palvelut aiheittain / Työ ja eläkkeet / Työnhaku ja työpaikat / Työpaikkoja

Työpaikkoja asiasanalla sähköinen asiointi

Työnhakijaksi työ- ja elinkeinotoimistoon voi ilmoittautua yhtä hyvin työtön kuin työssä oleva. Työtä on järkevää hakea useista kanavista samaan aikaan: verkon työvoimapalveluista, lehti-ilmoitusten perusteella tai ottamalla suoraan yhteyttä kiinnostaviin työnantajiin. Myös oppisopimuskoulutus voi olla hyvä reitti ammatin hankkimiseen ja työn saantiin.

Vain osaan työpaikoista haetaan tekijää avoimen haun kautta. Yksityiset työnantajat voivat itse päättää, minkä kanavien kautta ne hakevat työntekijää.

Näytä sisältö: Käytetyimmät ensin Aakkosjärjestyksessä

 • Koko maa

 • Oma työnhaku Sähköinen asiointipalvelu sähköinen asiointi
  TE-toimiston sähköinen asiointipalvelu: Työnhakijaksi ilmoittautuminen, omien työnhakutietojen katselu, tietojen muutokset ja työnhaun päättäminen. Palveluun pääsee Oma asiointi -sivuston kautta.
  Työ- ja elinkeinoministeriö TEM
 • Työpaikkahaku RSS-syötteenä Linkki palvelutietoon linkki
  Kun teet haun mol.fi:n työpaikkahaussa, hakutulossivu tuottaa käyttöösi RSS-syötteen, joka listaa uudet, käyttämiesi hakuehtojen mukaiset paikat.
  TE-palvelut
Tulosta
Lähetä Suomi.fi-linkki
X
 
 

Lähetä Suomi.fi-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän Suomi.fi-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai lähettää sen sähköpostitse haluamillesi vastaanottajille. Voit myös jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.

XML Sivu päivitetty 11.08.2014
Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.

Suomi.fi-toimitus | Valtiokonttori