Etusivu / Palvelut aiheittain / Liikenne ja matkailu / Matkailu

Matkailu

Kotimaassa matkaileva saa tietoa matkakohteesta paikkakuntien ja seutujen matkailuun erikoistuneista tiedotuspisteistä ja niiden verkkosivuilta. Niistä voi hakea myös sopivia majoituksia sekä vinkkejä siitä, mitä missäkin kannattaa nähdä ja tehdä.

Ulkomaille matkustava saa kohteestaan tietoa matkanjärjestäjiltä, eri maiden matkailutoimistoista, matkaoppaista ja verkosta.

Matkanjärjestelyyn kuuluu myös matkakohteen turvallisuuden ja terveysriskien selvittäminen etukäteen. Ulkoministeriö tiedottaa eri alueiden turvallisuudesta. Tietoa tarvittavista rokotuksista saa terveyskeskuksesta.

Tavaroiden, eläinten ja kasvien tuonnista ja viennistä on omat määräyksensä. Tulli neuvoo matkailijoita tuontiin ja vientiin liittyvissä asioissa.

Näytä sisältö: Käytetyimmät ensin Aakkosjärjestyksessä

Tulosta
Lähetä Suomi.fi-linkki
X
 
 

Lähetä Suomi.fi-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän Suomi.fi-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai lähettää sen sähköpostitse haluamillesi vastaanottajille. Voit myös jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.

XML Sivu päivitetty 21.10.2014
Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.

Suomi.fi-toimitus | Valtiokonttori