Etusivu / Palvelut aiheittain / Kulttuuri ja viestintä / Viestintä

Viestintä

Suomen joukkoviestinnän kenttä koostuu sähköisistä ja painetuista viestimistä. Julkisin rahoin tehtävää joukkoviestintää televisiossa, radiossa ja internetissä hoitaa Yleisradio (YLE), joka on valtion omistama osakeyhtiö.

Suomessa ilmestyy valtakunnallisia, maakunnallisia ja paikallisia sanomalehtiä sekä poliittisia sanoma- ja viikkolehtiä. Aikakauslehtiä on tuhansittain. Joukossa on yhtä lailla kaupallisia julkaisuja kuin esimerkiksi harrastustoimintaan liittyviä lehtiä ja järjestölehtiä. Verkkolehtiä julkaisevat mediayritykset, yhdistykset ja muut yhteenliittymät.

Julkisen sanan neuvosto (JSN) tulkitsee, ovatko tiedotusvälineet noudattaneet hyvää journalistista tapaa. Neuvostolle voi tehdä kantelun kuka tahansa, jonka mielestä mediassa on toimittu vastoin Journalistin ohjeita.

Näytä sisältö: Käytetyimmät ensin Aakkosjärjestyksessä

Tulosta
Lähetä Suomi.fi-linkki
X
 
 

Lähetä Suomi.fi-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän Suomi.fi-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai lähettää sen sähköpostitse haluamillesi vastaanottajille. Voit myös jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.

XML Sivu päivitetty 25.06.2014
Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.

Suomi.fi-toimitus | Valtiokonttori