Etusivu / Palvelut aiheittain / Kirjasto- ja tietopalvelut / Kirjastot

Kirjastot

Kunnan- tai kaupunginkirjasto on jokaisessa Suomen kunnassa. Kirjastoista voi lainata kirjojen ja lehtien lisäksi esimerkiksi musiikkia, elokuvia ja tietokoneohjelmia. Kirjastot välittävät toistensa asiakkaille aineistoja kaukolainapalvelun avulla.

Suomalaisten kirjastojen palvelut ovat pääosin maksuttomia. Kirjastovirkailijat auttavat tiedonhaussa. He myös opastavat, miten tietoa haetaan itse. Kirjastot auttavat tarvittaessa myös asioinnissa ulkomaisten kirjastojen kanssa.

Kirjastot tarjoavat asiakkaidensa käyttöön internet-yhteyksiä. Verkon kautta voi hakea tietoa esimerkiksi korkeakoulu- ja erikoiskirjastojen palveluista ja tietokannoista sekä etsiä niiden aineistoja ja tehdä varauksia.

Näytä sisältö: Käytetyimmät ensin Aakkosjärjestyksessä

Tulosta
Lähetä Suomi.fi-linkki
X
 
 

Lähetä Suomi.fi-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän Suomi.fi-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai lähettää sen sähköpostitse haluamillesi vastaanottajille. Voit myös jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.

XML Sivu päivitetty 23.10.2014
Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.

Suomi.fi-toimitus | Valtiokonttori