Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Tietoa Suomi.fin asiointipalveluista ja lomakkeista

Tietoa Suomi.fin asiointipalveluista ja lomakkeista

Suomi.fi-portaalista löytyvät asiointipalvelut ja lomakkeet on tarkoitettu ensisijaisesti kansalaisten käyttöön

Suomi.fistä löydät kaikkien kansalaiselle keskeisten valtionhallinnon virastojen asiointipalveluita ja lomakkeita. Mukana on myös kaikien Suomen kuntien keskeiset asiointipalvelut ja lomakkeet. Osa kuntien lomakkeista käy useampaan kuin yhteen kuntaan. Joissakin tapauksissa tarjolla on kaikkiin Suomen kuntiin käyviä yhteisiä lomakkeita sekä näiden rinnalla kunnan oma vastaava lomake.

Viranomaisten käyttöön tarkoitettuja asiointipalveluja ja lomakkeita löytyy Suomi.fin Työhuone-sivustolta Viranomaisten asiointi -osiosta

Yrittäjille tarkoitettuja valtionhallinnon ja asiointipalveluja ja lomakkeita löytyy Yrityssuomi.fi-verkkopalvelun Asioi verkossa -osiosta. Yrityssuomi.fistä löytyy myös yrittäjille tarkoitettuja kuntien palveluita rajoitetusti.

Mikäli et löydä hakemaasi lomaketta Suomi.fistä tai Yrityssuomi.fistä, kannattaa lomaketta etsiä organisaation omilta verkkosivuilta. Valtionhallinnon virastojen ja kuntien verkko-osoitteet löydät helposti Suomi.fi-portaalin A–Ö-hakemistosta. Suorat linkit organisaatio- ja kuntalistoihin löydät tämän sivun oikeasta reunasta.

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.