Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Vakuutusyhtiön ja PS-palveluntarjoajan vuosi-ilmoitus vapaaehtoisen eläkevakuutuksen ja PS-sopimuksen maksuista 2016 (VSELVAKE)

Vakuutusyhtiön ja PS-palveluntarjoajan vuosi-ilmoitus vapaaehtoisen eläkevakuutuksen ja PS-sopimuksen maksuista 2016 (VSELVAKE)

Vakuutusyhtiö ja PS-palveluntarjoaja ilmoittaa luonnollisen henkilön ottaman vapaaehtoisen yksilöllisen eläkevakuutuksen ja pitkäaikaissäästämissopimuksen maksut, jotka ovat verotuksessa vähennyskelpoisia.

Tällä vuosi-ilmoituksella ei ilmoiteta pakollisen eläkevakuutuksen eikä työnantajan työntekijälleen ottaman vapaaehtoisen eläkevakuutuksen maksuja. Työnantaja ilmoittaa näiden vakuutusten maksut työnantajan tai suorituksen maksajan vuosi-ilmoituksella (lomake 7801) samassa yhteydessä työntekijälle maksamiensa palkkojen kanssa.

Maksut ilmoitetaan bruttomääräisinä.

Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnus, sähköinen henkilökortti tai Katso-tunniste (PWD tai OTP).

Tietojen korjaaminen ja poistaminen verkkolomakkeella
Jos tiedot on ilmoitettu virheellisesti tai puutteellisesti, virheelliset tiedot on poistettava ennen oikeiden tietojen ilmoittamista. Korjaamismenettely on kerrottu tarkemmin lomakkeella.

Lomaketunnus: VSELVAKE_v16
Vastuuorganisaatio: Verohallinto

Muut kieliversiot: ruotsiksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.