Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Arvopapereiden ja johdannaisten osto- ja myyntierittelyt sekä tiedot luovutusvoittojen ja -tappioiden laskemiseksi 2016 (VSAPUUSE)

Arvopapereiden ja johdannaisten osto- ja myyntierittelyt sekä tiedot luovutusvoittojen ja -tappioiden laskemiseksi 2016 (VSAPUUSE)

Lomakkeella tiedonantovelvollinen ilmoittaa arvopaperikauppoja koskevat tiedot.

Suomessa yleisesti verovelvollisen pitkäaikaissäästämissopimukseen (Laki sidotusta pitkäaikais-säästämisestä) kuuluvilla varoilla tehtyjä arvopapereiden ja johdannaisten ostoja ja -myyntejä sekä rahasto-osuuksien lunastuksia ei ilmoiteta tällä vuosi-ilmoituksella. Arvopaperivälittäjä ilmoittaa tiedot Pitkäaikaissäästämisvarallisuuteen kuuluvien arvopapereiden ja johdannaisten osto- ja myyntierittelyt 2016 (VSAPPSPS) –lomakkeella.

Suomessa rajoitetusti verovelvollisen tekemät arvopapereiden ja johdannaisten ostot ja -myynnit sekä rahasto-osuuksien lunastukset ilmoitetaan tällä vuosi-ilmoituksella, vaikka em. tapahtumat kuuluisivat pitkäaikaissäästämisvarallisuuteen.

Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnus, sähköinen henkilökortti tai Katso-tunniste (PWD tai OPT).

Tietojen korjaaminen ja poistaminen verkkolomakkeella
Jos tiedot on ilmoitettu virheellisesti tai puutteellisesti, virheelliset tiedot on poistettava ennen oikeiden tietojen ilmoittamista. Korjaamismenettely on kerrottu tarkemmin lomakkeella.

Lomaketunnus: VSAPUUSE_16
Vastuuorganisaatio: Verohallinto

Muut kieliversiot: ruotsiksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.