Suomi.fi uudistuu kesän 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Työntekijätietojen rakentamisilmoitus

Työntekijätietojen rakentamisilmoitus

VINKKI! Työntekijän kotivaltiotiedon saa valittua kirjoittamalla maantunnuksen valintalistaan. Esim. kirjoita FI kun valitset Suomen.

Jokaisen työmaalla toimivan työnantajan työntekijätiedot on täytettävä omalle lomakkeelle ja lähetettävä erikseen.

Lomakkeelle kirjaudutaan verkkopankkitunnuksella, sähköisellä henkilökortilla tai Katso-tunnisteella. Selaimessa javascript pitää olla päällä.

PERUSILMOITUS: Täytä perusilmoitus, kun annat kohdekuukaudelta ensimmäisen kerran tiedot työmaan työnantajista ja työntekijöistä. Lomakkeen yläosan kenttään voit antaa ilmoitukselle Oman nimen. Ilmoitustunniste täydentyy lomakkeelle automaattisesti. Ilmoituksen Oma nimi ja ilmoitustunniste viedään automaattisesti Tallennetut lomakkeet -palveluun. Voit hyödyntää annettuja tietoja seuraavan ilmoituksen pohjana käyttämällä Tallennetut lomakkeet -palvelua.

KORJAUS- JA POISTOILMOITUS: Täytä korjausilmoitus kun muutat tietoja, jotka on jo annettu samalta kohdekuukaudelta virheellisinä tai puutteellisina. Korjausilmoituksella on annettava kaikki ilmoitettavat tiedot - myös ne tiedot, joita et halua muuttaa. Täytä poistoilmoitus kun haluat poistaa kokonaan aiemmin lähettämäsi ilmoituksen.

Hae Tallennetut lomakkeet -palvelusta sen kohdekuukauden ilmoitus, jota korjaat tai jonka poistat. Avaa ilmoitus Käytä pohjana -linkistä ja paina avautuvasta ikkunasta Peruuta-painiketta (Safari-selaimessa Kumoa-painike). Valitse lomakkeella ilmoitustyypiksi Korjausilmoitus tai Poistoilmoitus.

Lomaketunnus: TY
Vastuuorganisaatio: Verohallinto

Muut kieliversiot: ruotsiksi, englanniksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.