Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Yksityishenkilön rakentamisilmoitus

Yksityishenkilön rakentamisilmoitus

Kotitalouksien on annettava Verohallinnolle rakentamisilmoitus kaikista rakennusluvan alaisista töistä, joiden loppukatselmus on 1.7.2014 jälkeen. Tiedot on toimitettava ennen loppukatselmusta.

Lomakkeelle kirjaudutaan verkkopankkitunnuksella tai sähköisellä henkilökortilla. Selaimessa javascript pitää olla päällä.

UUSI ILMOITUS: Ensimmäinen ilmoitus on Uusi ilmoitus. Jos loppukatselmus suoritetaan osissa, on jokaista katselmusta varten annettava siihen mennessä tehdyt työt omalla ilmoituksellaan (Uusi ilmoitus). Voit tallentaa ilmoituksen keskeneräiseksi ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin. Välitallennettu ilmoitus on Tallennetut lomakkeet -palvelussa.

ILMOITUKSEN KORJAAMINEN TAI POISTAMINEN: Korjaus- ja poistoilmoitus annetaan hakemalla Tallennetut lomakkeet –-palvelusta ilmoitus, jota korjataan tai joka poistetaan. Avaa ilmoitus Käytä pohjana -linkistä ja paina avautuvasta ikkunasta Peruuta-painiketta (Safari-selaimessa Kumoa-painiketta). Valitse lomakkeella ilmoituksen tyypiksi Korjausilmoitus tai Poistoilmoitus. ÄLÄ POISTA ILMOITUSTA POISTA-LINKISTÄ!

HUOM! Yrityksien ja yhteisöjen on annettava Verohallinnolle ilmoitus rakentamiseen liittyvistä töistä Urakkatietojen rakentamisilmoitus- ja Työntekijätietojen rakentamisilmoitus -lomakkeilla.

Lomaketunnus: RA
Vastuuorganisaatio: Verohallinto

Muut kieliversiot: ruotsiksi, englanniksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

 

Lataa tulostettavat lomakkeet

 

Asiointiin liittyvät muut lomakkeet

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.