Suomi.fi uudistuu kesän 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Verotuksen maakohtainen raportti 2017

Verotuksen maakohtainen raportti 2017

Raportointivelvoite koskee lähtökohtaisesti konsernin ylintä emoyhtiötä, jonka konsernituloslaskelman liikevaihto on vähintään 750 miljoonaa euroa selvitettävää tilikautta edeltävällä tilikaudella. Raportin antamisvelvollisuuden edellytyksenä on se, että konserniin kuuluu vähintään yksi ulkomainen osapuoli (esim. tytäryhtiö tai kiinteä toimipaikka).

Ilmoita lomakkeella verotuksellisten lainkäyttöalueiden yhteenvetotiedot ja sen osapuolet. Raportti on annettava 12 kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä.

Kirjaudu lomakkeelle Katso-tunnisteella (OTP tai PWD). Selaimessa javascript pitää olla päällä.

UUSI ILMOITUS:
Täytä ilmoitus, kun annat raportin tiedot ensimmäisen kerran. Voit hyödyntää annettuja tietoja seuraavan ilmoituksen pohjana käyttämällä Tallennetut lomakkeet -palvelua.

KORVAAVA ILMOITUS JA POISTOILMOITUS:
Tiedot korjataan lähettämällä korvaava ilmoitus. Ilmoituksella on annettava kaikki ilmoitettavat tiedot - myös ne tiedot, joita et halua muuttaa. Täytä poistoilmoitus kun haluat poistaa kokonaan aiemmin lähettämäsi ilmoituksen (esim. tiedot on ilmoitettu virheellisellä Y-tunnuksella).

Hae Tallennetut lomakkeet -palvelusta ilmoitus, jota korjaat tai jonka poistat. Avaa ilmoitus Käytä pohjana -linkistä ja paina avautuvasta ikkunasta Peruuta-painiketta (Safari-selaimessa Kumoa-painike). Valitse lomakkeella ilmoitustyypiksi Korvaava ilmoitus tai Poistoilmoitus.

Lomaketunnus: CbCv17
Vastuuorganisaatio: Verohallinto

Muut kieliversiot: ruotsiksi, englanniksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

 

Asiointiin liittyvät ohjeet

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.