Suomi.fi uudistuu kesän 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / CbC - Ilmoitus selvitysvelvollisesta 2017

CbC - Ilmoitus selvitysvelvollisesta 2017

Ilmoituksen antaa Suomessa lähtökohtaisesti yleisesti ja rajoitetusti verovelvollinen yhtiö (kiinteä toimipaikka), joka kuuluu konserniin, jonka konsernituloslaskelman liikevaihto on vähintään 750 miljoonaa euroa selvitettävää tilikautta edeltävällä tilikaudella. Ilmoituksen antamisvelvollisuuden edellytyksenä on se, että konserniin kuuluu vähintään yksi ulkomainen osapuoli (esim. tytäryhtiö tai kiinteä toimipaikka).

Ilmoita verotuksen maakohtaisen raportin antajan tiedot sekä mihin maahan raportti annetaan.

Ilmoitus on annettava raportoitavan tilikauden viimeiseen päivään mennessä. Siirtymäkauden poikkeuksena yhtiön on annettava ilmoitus viimeistään 31.5.2017, jos sen tilikausi on päättynyt tai päättyy ennen 31.5.2017.

Kirjaudu lomakkeelle Katso-tunnisteella (OTP tai PWD). Selaimessa javascript pitää olla päällä.

Ilmoituksen korjaaminen tai poistaminen
Tiedot korjataan lähettämällä uusi ilmoitus. Ilmoituksella on annettava kaikki ilmoitettavat tiedot - myös ne tiedot, joita et halua muuttaa.
Jos aiemmin lähettämäsi ilmoitus on poistettava (esim. tiedot on ilmoitettu virheellisellä ilmoittajan Y-tunnuksella), lähetä poistoilmoitus.

Voit hakea Tallennetut lomakkeet -palvelusta ilmoituksen, jota korjaat tai jonka poistat. Avaa ilmoitus Käytä pohjana -linkistä, muuta tietoja ja lähetä lomake.

Lomaketunnus: CbC_Selvitysvelv_v17
Vastuuorganisaatio: Verohallinto

Muut kieliversiot: ruotsiksi, englanniksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

 

Asiointiin liittyvät ohjeet

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.