Suomi.fi uudistuu kesän 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Vuosi-ilmoitus rajoitetusti verovelvollisille 2016 maksetuista suorituksista (7809)

Vuosi-ilmoitus rajoitetusti verovelvollisille 2016 maksetuista suorituksista (7809)

Vuosi-ilmoitus on annettava rajoitetusti verovelvolliselle maksetusta suorituksesta, mm. palkasta, eläkkeestä, työkorvauksesta, osingosta, korosta, rahasto-osuudesta tai ylijäämästä, rojaltista, puun myyntitulosta.

Huom! Jos olet aiemmin lähettänyt suorituksensaajan tiedot tässä tai jossakin muussa palvelussa tai paperilomakkeella, ilmoita suorituksensaajan koko vuoden tiedot. Suorituslajin tietoihin tulee sisällyttää jo aiemmin ilmoittamasi tiedot.

Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnus, sähköinen henkilökortti tai Katso-tunniste (PWD tai OTP).

Tietojen korjaaminen ja poistaminen verkkolomakkeella

Tietojen korjaaminen:
Tiedot korjataan lähettämällä suorituksensaajan tiedot uudelleen. Hae Tallennetut lomakkeet -palvelusta aiemmin lähettämäsi ilmoitus. Avaa ilmoitus Käytä pohjana -linkistä. Korjaa suorituksensaajan tiedot ja lähetä lomake. Voit lähettää kaikkien suorituksensaajien tiedot uudelleen tai vain niiden suorituksensaajien, joiden tietoja korjaat.

Tietojen poistaminen:
Tiedot poistetaan lähettämällä suorituksensaajan tietojen poistoilmoitus. Hae Tallennetut lomakkeet -palvelusta aiemmin lähettämäsi ilmoitus. Avaa ilmoitus Käytä pohjana -linkistä. Tee poistoilmoitus niille suorituksensaajille, joiden tiedot haluat poistaa. Lähetä lomake.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä tietojen korjaamisen tai poistamisen lähettämällä suorituksensaajan korjatut tiedot tai poistoilmoituksen uudella lomakkeella.

Lomaketunnus: 7809v16
Vastuuorganisaatio: Verohallinto

Muut kieliversiot: ruotsiksi, englanniksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.