Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Työnantajan tai suorituksen maksajan vuosi-ilmoitus 2016, saajakohtainen erittely (7801E)

Työnantajan tai suorituksen maksajan vuosi-ilmoitus 2016, saajakohtainen erittely (7801E)

Suorituksen maksaja (esim. työnantaja; satunnaisesti palkkoja maksava työnantaja) antaa tiedot kalenterivuonna maksamistaan palkoista ja suorituksista.

Huom! Jos olet aiemmin lähettänyt suorituksensaajan tiedot tässä tai jossakin muussa palvelussa tai paperilomakkeella, ilmoita suorituksensaajan koko vuoden tiedot. Suorituslajin tietoihin tulee sisällyttää jo aiemmin ilmoittamasi tiedot.

Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnus, sähköinen henkilökortti tai Katso-tunniste (PWD tai OTP).

Tietojen korjaaminen ja poistaminen verkkolomakkeella

Tietojen korjaaminen:
Tiedot korjataan lähettämällä palkan- ja suorituksensaajan tiedot uudelleen. Hae Tallennetut lomakkeet -palvelusta aiemmin lähettämäsi ilmoitus. Avaa ilmoitus Käytä pohjana -linkistä. Korjaa palkan- ja suorituksensaajan tiedot ja lähetä lomake. Voit lähettää kaikkien palkan- ja suorituksensaajie tiedot uudelleen tai vain niiden saajien, joiden tietoja korjaat.

Tietojen poistaminen:
Tiedot poistetaan lähettämällä palkan- ja suorituksensaajan tietojen poistoilmoitus. Hae Tallennetut lomakkeet -palvelusta aiemmin lähettämäsi ilmoitus. Avaa ilmoitus Käytä pohjana -linkistä. Tee poistoilmoitus niille palkan- ja suorituksensaajille, joiden tiedot haluat poistaa. Lähetä lomake.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä tietojen korjaamisen tai poistamisen lähettämällä korjatut tiedot tai poistoilmoituksen uudella lomakkeella.

Lomaketunnus: 7801Ev16
Vastuuorganisaatio: Verohallinto

Muut kieliversiot: ruotsiksi, englanniksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.