Suomi.fi uudistuu kesän 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Ajokorttiote

Ajokorttiote

Voit tulostaa ajokorttiotteen Trafin sähköisestä palvelusta maksutta. Sähköisestä palvelusta tulostettava ajokorttiote on Trafin virallinen asiakirja ja sen voi esittää edelleen koulutusta, työpaikkaa tai muuta ajokorttiasiaa varten. Ajokorttiotteen voit tulostaa sähköisestä palvelusta suomen, ruotsin tai englanninkielisenä.

Aikaisemmin Trafi on toimittanut ajokorttiotteet leimattuina ja allekirjoitettuina. Sähköisen palvelun käyttöönoton myötä Trafista saataville ajokorttiotteille ei tuoteta allekirjoitus- eikä leimaustietoja.

Mikäli tarvitset ajokorttiotteen leimattuna ja allekirjoitettuna, esimerkiksi ulkomaan viranomaisia varten, tilaa ajokorttiote alla olevalla tulostettavalla tilauslomakkeella. Täydennetty ja allekirjoitettu tilauslomake lähetetään osoitteeseen ajokorttiotetilaukset@trafi.fi. Tilauslomakkeen voi myös faksata tai lähettää postitse tilauslomakkeessa mainittujen yhteystietojen mukaisesti. Leimattu ja allekirjoitettu ajokorttiote toimitetaan postitse ja siitä peritään Trafin hinnaston mukaiset toimitus- ja kopiointikulut (0,55 e/sivu + toimituskulut 5,60 e).

Lomaketunnus: F109
Vastuuorganisaatio: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi

Muut kieliversiot: ruotsiksi, englanniksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

 

Lataa tulostettavat lomakkeet

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.