Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Henkilötietojen luovutuksen kieltäminen

Henkilötietojen luovutuksen kieltäminen

Helpoiten ja nopeasti teet omien tietojesi luovutuskiellon väestötietojärjestelmästä ja siihen liittyvistä asiakirjoista Väestörekisterikeskuksen maksuttomassa Omien tietojen tarkastus - palvelun Ilmoita itse -osiossa. Tunnistautumista varten tarvitset joko henkilökortin ja tietokoneeseesi kortinlukijan, mobiilivarmenteen (matkapuhelimella) tai verkkopankkitunnukset.

Kohdasta Asiointiin liittyvät muut lomakkeet löydät ilman tunnistamista toimivan verkkolomakkeen vrk4.90 Henkilötietojen luovutuksen kieltäminen. Jos haluat tehdä ilmoituksen kirjallisesti pyydämme täyttämään ja tulostamaan lomakkeen (ks. Lataa tulostettavat tiedostot) ja lähettämään sen allekirjoitettuna maistraattiin.

HUOM! Osoitepalvelukielto poistui 1.1.2013 ja se on korvattu kahdella uudella kiellolla: yhteystietojen luovutuskiellolla ja asiakasrekisterin päivityskiellolla. Väestörekisterikeskus rekisteröi väestötietojärjestelmään molemmat uudet kiellot kaikille niille henkilöille, joilla on voimassa oleva osoitepalvelukielto. Tämä ei aiheuta muutosta tietojen luovutukseen osoitepalvelukiellon tehneille, koska uusien kieltojen yhteinen vaikutus vastaa osoitepalvelukiellon vaikutusta. Mikäli henkilö haluaa käyttää vain jompaakumpaa uusista kielloista, tulee hänen ilmoittaa asiasta maistraatille.

Lomaketunnus: vrk4.90etu
Vastuuorganisaatio: Maistraatit
Muu vastuuorganisaatio: Väestörekisterikeskus

Muut kieliversiot: ruotsiksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

 

Asiointiin liittyvät muut lomakkeet

  • Henkilötietojen luovutuksen kieltäminen Lomaketunnus: vrk4.90

    Omien tietojen luovutuskielto väestötietojärjestelmästä ja siihen liittyvistä asiakirjoista.

    -

    HUOM! Osoitepalvelukielto poistui 1.1.2013 ja se on korvattu kahd...

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.