Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Henkilötietojen luovutuksen kieltäminen

Henkilötietojen luovutuksen kieltäminen

Omien tietojen luovutuskielto väestötietojärjestelmästä ja siihen liittyvistä asiakirjoista.

-

HUOM! Osoitepalvelukielto poistui 1.1.2013 ja se on korvattu kahdella uudella kiellolla: yhteystietojen luovutuskiellolla ja asiakasrekisterin päivityskiellolla. Väestörekisterikeskus rekisteröi väestötietojärjestelmään molemmat uudet kiellot kaikille niille henkilöille, joilla on voimassa oleva osoitepalvelukielto. Tämä ei aiheuta muutosta tietojen luovutukseen osoitepalvelukiellon tehneille, koska uusien kieltojen yhteinen vaikutus vastaa osoitepalvelukiellon vaikutusta. Mikäli henkilö haluaa käyttää vain jompaakumpaa uusista kielloista, tulee hänen ilmoittaa asiasta maistraatille.

Kohdasta Asiointiin liittyvät muut lomakkeet löydät linkin tunnistamista vaativaan ilmaiseen palveluun, jossa voit tehdä ilmoituksen Henkilötietojen luovutuksen kieltämisestä väestötietojärjestelmästä.

Lomaketunnus: vrk4.90
Vastuuorganisaatio: Maistraatit
Muu vastuuorganisaatio: Väestörekisterikeskus

Muut kieliversiot: ruotsiksi, englanniksi

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

 

Asiointiin liittyvät muut lomakkeet

  • Henkilötietojen luovutuksen kieltäminen Lomaketunnus: vrk4.90etu

    Helpoiten ja nopeasti teet omien tietojesi luovutuskiellon väestötietojärjestelmästä ja siihen liittyvistä asiakirjoista Väestörekisterikeskuksen maksuttomassa Omien tietojen...

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.