Suomi.fi uudistuu kesän 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Lomakemuodot / Excel-lomakkeet

Excel-lomakkeet

Tulostettavien Excel-lomakkeiden avaamiseen tarvitset Microsoftin Excel-ohjelman. Excel-lomakkeita voi myös katsella näytöllä ja tulostaa Excel Viewer -ohjelmalla. Ilmaisen Excel Viewer -ohjelman voit ladata Microsoftin verkkosivuilta viereisen linkin kautta.

Jos käytössäsi on Microsoft Excel-ohjelma, voit täyttää Excel-lomakkeen kentät suoraan tietokoneella. Pystyt myös tallentamaan täytetyn lomakkeen omalle koneellesi.

OpenOffice.org toimisto-ohjelmisto on pitkälti yhteensopiva vastaavilla Microsoft Office -toimisto-ohjelmilla (Word, Excel, Powerpoint) tehtyjen asiakirjojen kanssa. OpenOffice on avoimeen lähdekoodiin ja avoimiin standardeihin perustuva täysimittainen toimisto-ohjelmisto. Tulostettavien Excel-lomakkeiden avaamiseen voit käyttää myös OpenOffice.Org -ohjelmistoa, joka on ladattavissa internetistä ilmaiseksi.

Excel-lomakkeen tulostaminen

Excel-lomakkeen voi tulostaa joko täytettynä tai täyttämättömänä.

Täyttöohjeet

Excel-lomakkeen täyttöön liittyviä ohjeita löytyy usein itse lomakkeesta. Joitakin lomakkeita varten on myös erillisiä ohjetiedostoja. Linkki erilliseen täyttöohjeeseen löytyy lomakesivulta Asiointiin liittyvät ohjeet-otsikon alta.

Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.