Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Asioi verkossa / Harjoittele sähköistä asiointia / Harjoittelulomake

Tällä harjoittelulomakkeella harjoitellaan verkkolomakkeen täyttämistä; erityisesti erityyppisten kenttien täyttämistä ja lomakkeen lähettämistä. Lomakkeen kentät ja valikot ovat keksittyjä. Lomakkeeseen täytettyjä tietoja ei tallenneta, joten voit harjoitella turvallisesti.

Harjoittele lomakkeen täyttämistä itsenäisesti tai valmiiden tehtävien avulla.

Testihakemus

* merkitty tieto on pakollinen

Tekstikenttä

Tekstikenttä on tarkoitettu lyhyelle, yhdelle riville mahtuvalle tekstille. Kenttään mahtuvan tekstin määrä voi olla rajoitettu. Kentän pituus ei kuitenkaan aina kerro, kuinka monta merkkiä kenttään mahtuu.

Pudotusvalikko

Pudotusvalikosta valitaan vain yksi vaihtoehto. Avaa valikko napsauttamalla sitä hiirellä. Valitse vaihtoehto vastaavasti hiirellä. Käyttö näppäimistöllä: Selaa vaihtoehtoja nuolinäppäimillä. Tee valinta painamalla Enter-näppäintä.

(esim. 040 1234567)
(esim. 012 4567890)

Valintapainike

Valintapainikkeista valitaan vain yksi vaihtoehto. Tee valinta napsauttamalla painiketta hiirellä. Käyttö näppäimistöllä: Selaimesta riippuen selaa vaihtoehtoja nuolinäppäimillä tai sarkaimella ja tee valinta välilyönnillä.
Monivalintalista

Monivalintalistasta valitaan yksi tai usea vaihtoehto. Pidä Ctrl-näppäin alhaalla ja valitse samanaikaisesti hiirellä vaihtoehdot. Käyttö näppäimistöllä: Selaa vaihtoehtoja nuolinäppäimillä. Joissakin selaimissa voit lisäksi valita vaihtoehdot pitämällä Ctrl-näppäimen alhaalla ja tekemällä valinnat välilyönnillä.

Poista valinnat vastaavasti kuin valitsit ne.

€   (erota sentit pilkulla 0,00)
(pp.kk.vvvv)

Tekstialue

Tekstialue on tarkoitettu pitkälle, useamman rivin pituiselle tekstille. Alueen koko ei kuitenkaan aina kerro, kuinka monta merkkiä alueeseen mahtuu.

Valintaruudut

Valintaruuduista valitaan yksi tai usea vaihtoehto. Tee tai poista valinta napsauttamalla ruutua hiirellä. Käyttö näppäimistöllä: Selaa vaihtoehtoja sarkaimella ja tee valinta välilyönnillä.

Olen saanut tukea aikaisemmin
Painikkeet

Lähetä-painike lähettää tiedot eteenpäin. Tyhjennä-painike tyhjentää lomakkeen tiedot.

 
Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.